Wie zijn wij

 

Als partnerorganisatie van de VZW PILOOTPROJECT GEINTEGREERDE ZORG CHRONISCH ZIEKEN WAASLAND heeft de VZW MULTI ASSIST de website “mijnzorgloket.be”ontwikkeld.

 

Via de website “mijnzorgloket.be” kunnen patiënten, mantelzorgers en personen met een handicap zelf alle relevante informatie vinden over de regelgeving, het zorgaanbod, het statuut chronisch zieke, premiestelsels, inkomenscorrecties én tevens betrouwbare wetenschappelijke informatie over de meest uiteenlopende aandoeningen-types, over patiëntenorganisaties via de onderstaande linken:

 

Omwille van de inbedding van ons initiatief in het Pilootproject geïntegreerde zorg Waasland werd de zorgregio Waasland gekozen als pilootregio. Volgende gemeenten zijn partner in het Pilootproject: Sint-Niklaas, Beveren, Temse, Kruibeke, Stekene, Waasmunster, Zwijndrecht en Sint-Gillis-Waas.

 

Bekijk hieronder het promofilmpje “Sams’ probleem”.  Het is de perfecte samenvatting van onze visie op een goed georganiseerde thuiszorg. Het filmpje werd ontwikkeld op initiatief van het Vlaams Agentschap Zorg en Gezondheid.

©2022 VZW Multi assist

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account