Wie zijn wij

“Mijnzorgloket.be” is een website ontwikkeld door het Pilootproject Geïntegreerde Zorg Waasland dat erkend is door het RIZIV. De website wil een bijdrage leveren om de gezondheidsgeletterdheid van de bevolking te bevorderen.
Via de website “mijnzorgloket.be” kunnen patiënten, mantelzorgers en personen met een handicap zelf alle relevante informatie vinden over de regelgeving, het zorgaanbod, het statuut chronisch zieke, premiestelsels, inkomenscorrecties én tevens betrouwbare wetenschappelijke informatie over de meest uiteenlopende aandoeningen-types, over patiëntenorganisaties via de onderstaande linken:

Het Waasland is gekozen als doelregio van het project. Naast alle belangrijke zorgorganisaties participeren volgende gemeenten aan het pilootproject: Sint-Niklaas, Beveren, Temse, Kruibeke, Stekene, Waasmunster, Zwijndrecht, Sint-Gillis-Waas, Lokeren en Moerbeke. 

Bekijk hieronder het promofilmpje “Sams’ probleem”.  Het is de perfecte samenvatting van onze visie op een goed georganiseerde thuiszorg. Het filmpje werd ontwikkeld op initiatief van het Vlaams Agentschap Zorg en Gezondheid.

©2024 VZW Multi assist

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account